Louise Simmar!

Ingemar Pongratz latest blog:

Louise simmar! Här sitter vi röda av solen men nu är vi malliga och stolta. Louise har lärt sig att simma. Själv, hon vägrar fortfarande komma ut ur vattnet etc etc men hon simmar!

Hon är så duktigt, och pappa och mamma är så nöjda och stolta!

Vi var en på stranden i Hua Hin igår och där tog hon sina första riktiga simtag och sparkar och började att simma. Hon tyckte att det var hur kul som helst. Hon bestämde därför rätt och slätt att bad ringen var ivägen, kan vi lära henne att simma. Därför bestämde vi oss för att följa upp det hon lärde sig själv på stranden och vi stannade i hotell poolen för en lite riktig lektion

Tack vara Katten Louisa som också plötsligt skulle lära sig att simma började Louise ta sina första simtag.

Vi skall testa hennes kunskaper på stranden imorgon. Louise har även sagt att hon vill rida själv imorgon. Vi får se hur det blir.

Sen åkte vi in till stan. Louise deklarerade stolt att hon vill ha Diamant örhängen (Shopzilla ni vet)

Annars är det fortfarande rätt spänt i Thailand. Demonstrationer i Bangkok avlöser varandra, och det verkar vara rätt stökigt. Ingen vet vad som skall hända riktigt och Armén har inte sagt att de tänker ta makten eller inte.

Mycket militärer tydligen i Bangkok också. Det är Arméns dag. Så det kan vara rätt oskyldigt eller så är det en planerad kupp som har redan startat.

Svårt att sia vad som kommer att hända. Den 12te januari skall det bli stora demonstrationer av regeringsanhängare och den 13de skall motståndare demonstrera.

Vad händer när dom träffas?

Regeringen vägrar att flytta valet, som ändå inte kommer att resultera i något, eftersom oppositionen blockera inskrivningen av Kandidater.

Känns som om Paradiset sitter på en Krutdurk som är tänt. Ingen vill backa och det stora problemet är att ingen pratar med varandra, utan alla pratar om varandra. Det vet vi ju hur bra det blir

Vad händer imorgon?

Jg kan garantera att vi skall bada!

via Ingemar Pongratz http://ift.tt/1jPD2qM

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s