Nu är vi i Hua Hin

Ingemar Pongratz latest blog:

Nu är vi i Hua Hin

Av Ingemar Pongratz,

Nu är vi framme på riktigt, nu har vi kommit till Hua Hin. Vi har checkat in på vårt hotell, denna gång blev det D Varee Diva Kiang Haad Beach Hotel. Det var ett väldigt långt namn…

Men personalen är väldigt trevlig och väldigt förtjust i Louise. Rummet är rent och läget är perfekt! Mitt emot Market Village och rätt så nära stan. Vi åker hur som helst Tuk Tuk dit så avståndet är liksom inget problem. Louise tycker Tuk Tuk är det coolaste sättet att ta sig fram här i Thailand, hon har redan föreslagit att vi skall ta Tuk Tuk till Bangkok…

Hotel djur!

Hotel djur!

Internet är dock inte så bra, och frukosten lite tråkig, men eftersom den ingår i priset så tar vi den i alla fall. Men det finns det mesta som vi vill ha och Hua Hin godaste kaffe finns ju annars på Market Village (The Market, rekommenderas)

Annars har vi tagit det lugnt, badat på stranden och varit på besök, dels Market Village men även inne i stan. Vi har till och med blivit sådanna som vill ha köttbullar och lingonsylt i Thailand. Så vi gick till Restaurang Sverige i Hua Hin, och mycket riktigt, Louise fick sina köttbullar och lingonsylt.

 

Louise i havet

Louise i havet

Louise badar i havet

Louise badar i havet

Men restaurangen är bra, ingen snack om saken så jag får rekommendera den också. Annars tycker jag ju om om Thai mat, men har man barn så är det förstås superbra men vanlig svensk mat i alla fall ibland. Konstigt nog så alskar Louise biff i ostronsås, men som sagt ibland är köttbullar skönt att få tag på.

 

Ingemar Pongratz och Louise i Hua Hin

Ingemar Pongratz och Louise i Hua Hin

Nu funderar vi på dagen aktiviteter, stranden igen eller skall vi testa Elefant Foundation som tar hand om gamla elefanter. Inte den vanliga cirkus köret men Louise kommer nog att tycka att det är spännande, eller läskigt.

 

Vi får se, men det kommer mer här på bloggen

via Ingemar Pongratz http://ift.tt/1AdshSJ

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s